Usein kysyttyjä

Onko sinulla kysymyksiä tuotteistamme tai palveluistamme? Tarvitsetko neuvoja johonkin tuotteeseen liittyen vai haluatko pyytää erikoistarjousta? Etkö löytänyt tuotetta? Lähetä kysymyksesi tai kommenttisi meille. Tiimimme auttaa sinua mielellään.

Pyrimme jatkuvasti parantamaan palveluamme ja tarjoamaan sinulle täydellistä palvelua. Siksi olemme kiitollisia kommenteista, kysymyksistä ja palautteesta.


Henkilökohtainen tili

A. Rekisteröityminen verkkokauppaan on yksinkertaista.

 • Napsauta etusivun yläosan kohtaa "Tilin rekisteröinti".
 • Sinua pyydetään antamaan käyttäjänimi ja salasana muodossa
 • Valitse käyttäjätunnus ja salasana, jota et unohda.
 • Ensimmäisen rekisteröinnin yhteydessä sinua pyydetään turvallisuussyistä kirjoittamaan valitsemasi salasana uudelleen.
 • Seuraavaksi sinua pyydetään kirjoittamaan henkilö​tietosi.
 • Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Kunnioitamme asiakkaidemme tietosuojaa. Lisätietoja on verkkokaupan tietosuojakäytännössä.

A. Rekisteröinnin edut:

 • Henkilötietosi haetaan automaattisesti tulevia tilauksia varten.
 • Voit tarkastaa nykyisen verkkotilauksesi tilan.
 • Voit tarkastella aiempia tilauksiasi ja käyttää niitä pohjana tulevia tilauksia tehdessäsi.
 • Voit hallita useita toimitus- ja laskutusosoitteita.
 • Saat erikoistarjouksia kauden mielenkiintoisista tuotteista.
 • Tilauksesi perustuvat sopimushintoihin, jotka on asetettu verkkokaupassa sinua varten.


Takuu

A. Toimittajasi Schoeller Allibert on maailmanlaajuisesti tunnettu hyvin korkeista laatuvaatimuksista. Takuutapausta varten saat vuoden takuun kaikille verkkokaupasta ostetuille tuotteille sillä edellytyksellä, että tapaus täyttää ehdoissa mainitut vaatimukset.


Maksu

A. Rekisteröidyt kanta-asiakkaamme voivat maksaa ennakkomaksut ja maksut laskulla.

A. Kun olet maksuprosessin kolmannessa vaiheessa, voit valita haluamasi maksutavan. Tällä sivulla voit syöttää kupongin tai kuponkikoodin. Kun olet syöttänyt koodin, jatka seuraaviin vaiheisiin. Tilauksen tarkasteluvaiheiden aikana voit katsoa, kuinka paljon alennusta saat ja vähennetäänkö se kokonaissummasta.

A. Hyväksymme seuraavat maksutavat:

 • Visa
 • Mastercard
 • Maestro
Lähitulevaisuudessa on saatavilla muita maksuvaihtoehtoja.
Rekisteröidyt kanta-asiakkaamme voivat maksaa ennakkomaksut ja maksut laskulla.


Lähetys ja toimitus

A. Tarkasta tuotteet toimituksen jälkeen vahinkojen varalta, kuten laki edellyttää. Jos haluat palauttaa tuotteen, ilmoita asiasta meille 8 päivän kuluessa puhelimitse soittamalla johonkin alla olevista palvelunumeroista ja sovi palautuksesta.

 • Suomi: 03 848 211

Voimme vastaanottaa palautettuja tuotteita ainoastaan alkuperäisessä pakkauksessa ja käyttämättöminä. Palautusoikeus ei koske tuotteita, jotka on valmistettu erikoistilauksesta, mukautettu tai jotka myydään erikoishintaan (esimerkiksi paljousalennukset). Palautuskustannukset veloitetaan asiakkaalta. Asiakas vastaa kuljetusriskistä.

Jos kuljetuksen yhteydessä ilmenee vaurio, pyydä meiltä lisäohjeita. Jos sinulla on lisäkysymyksiä valituksesta tai palauttamisesta, ota meihin yhteyttä.

A. Euroopassa sijaitsevat varastomme varmistavat optimaalisen varastointikapasiteetin ja tuotteiden saatavuuden. Varmistamme aina, että tilattu tavara toimitetaan mahdollisimman nopeasti. Tilausnumeron perässä oleva värillinen kuorma-auton kuva ilmaisee tuotteen saatavuuden. Värillisten kuorma-autojen merkitys:

 • Varastossa: nopea toimitus paikallisesta varastosta 3–5 päivässä
 • 2 viikossa: nopea toimitus Euroopassa sijaitsevasta varastosta 1–2 viikossa
 • 4 viikossa: nopea toimitus Euroopassa sijaitsevasta 2–4 viikossa
 • Pyynnöstä: toimitus pyynnöstä


Ohjeet elintarvikkeiden kanssa kosketuksiin joutuvista materiaaleista

A. Schoeller Allibertin tuote- ja laatikot voidaan pestä pesulinjastossa enintään +65 °C:ssa normaalilla nopeudella. Monet mallit kestävät korkeampia lämpötiloja (esimerkiksi Maxinest-tuotelaatikot voidaan pestä jopa +85 °C:ssa). Schoeller Allibertin tuotteet ovat yhteensopivia useimpien käytössä olevien pesuaineiden ja soodapohjaisten pesuaineiden kanssa. Vahvojen natriumhydroksidiliuosten käyttöä ei kuitenkaan suositella.

A. Schoeller Allibertin elintarvikekäyttöön tarkoitetusta materiaalista valmistetut tuotteet soveltuvat elintarvikekäyttöön ja ne noudattavat

 • komission asetusta (EU) 10/2011 materiaaleista ja artikkeleista, jotka joutuvat elintarvikkeiden kanssa kosketuksiin
 • puiteasetusta (EY) 1935/2004, joka koskee kaikkia elintarvikepakkausmateriaaleja.
Uudet tuotteet, jotka on tarkoitettu käytettäväksi suorassa kosketuksessa elintarvikkeiden kanssa, on aina pestävä ennen käyttöä, sillä toimitus- ja varastointiolosuhteita ei voida taata.


Terminologia

A. Tasaisesti jakautunut kuorma, jonka lava voi kantaa trukilla kuljetettaessa.

A. Epätasaisesti jakautunut kuorma, jonka lava voi kantaa hyllyjärjestelmässä ilman keskitukea. Se perustuu ISO 8611-3 -standardissa kuvattuun hyllyjärjestelmään (suurin sallittu taipuma on 2 % pituudesta hyllyn puolella) 25 kg:n säkeillä. Kevyissä lavoissa riippuu testin (STT) tuloksesta hyllyn tyypin mukaan.

A. Pinottujen lavojen kokonaiskuorma asetettuna lavan päälle tasaisella lattialla.

A.
Polypropeeni (PP) on termoplastinen polymeeri, jota käytetään monissa erilaisissa sovelluksissa, mukaan lukien pakkaukset, muoviosat ja erityyppiset uudelleenkäytettävät laatikot.

Suurtiheyspolyeteeni (HDPE tai PEHD) on termoplastinen polyeteeni. HDPE:n tärkein sovellus ovat ontot puhallusmuovauksella valmistettavat tuotteet.